Phocus Education samarbetar med flera stora organisationer, bland annat Sveriges Ishockeyspelares Centralorganisation (SICO) och olika ungdomsakademier i Europa. Då respekt för privatlivet är viktigt för våra klienter, inte minst då många av dem är offentliga personer, väljer vi att inte specificera vilka spelare vi arbetar med - som kund hos Phocus Edcation kan man alltid förvänta sig diskretion. Men i de fall då idrottaren själv samtyckt till att berätta om vårt samarbete har vi publicerat namn och klubbtillhörighet nedan.

Om Ekonomikurs steg 1

Kursen var bra och lärorik. Man får på ett enkelt sätt chansen att lära sig grunderna i hur vår ekonomi fungerar.

Mattias Guter

Karlskrona HK

Om Ekonomikurs steg 1
 

Jag tyckte att kursen var bra och intressant, den har fått upp mitt intresse för aktier och fonder. Man får en bra grundläggande kunskap omsitt eget sparande, man förstår lättare vad man har på sin egen bank samt att man får koll på hur man ska placera/spara sina pengar för en bättre avkastning.

Mattias Nilsson

Leksands IF

Om Ekonomikurs steg 1
 

Kursen är ett bra sätt att få inblick i hur ekonomi fungerar. Den ger en bra översikt av hur olika beslut påverkar sparandet på ett bra sätt.

David Rundblad

SKA Sankt Petersburg

Om Management och Ledarskap steg 1
 

Då jag inte hade fullständiga betyg från gymnasiet passade den här kursen mig väldigt bra. Eftersom man själv kan styra i vilken takt man läser kunde jag utan problem läsa kursen trots att jag spelar fotboll på elitnivå och jobbar på skola sam
tidigt.
Kursen gav mig personligen väldigt mycket. Mycket av det vi läste och jobbade med har jag redan haft stor nytta av både inom fotbollen och utanför.Samtidigt satte den igång många tankar hos mig själv, något som varit väldigt utvecklande. En kurs jag varmt rekommenderar!

Frank Pettersson

Dalkurd FF

Om Management och Ledarskap steg 1

Väldigt intressant kurs. Mitt bästa tips är att vara öppensinnad för olika sorters ledarskap och försöka sätta dig in i olika situationer där olika ledarskap krävs, inte bara din egen situation. Jag älskade att allting inte bara handlade om hur det är i ett omklädningsrum (som var det självklara för mig) utan tillät mig att tänka utanför det jag är van vid.

Max Friberg

St. John's Icecaps

Please reload

Copyright © 2020